Bortkørsel af affald

Fuldt læs på traileren. Jeg kører fortrinsvis på Østfyn

Bortkørsel af affald i Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Nyborg og Odense

Har du brug for bortkørsel af affald fra din have, hus eller grund, kan jeg tilbyde at køre det på genbrugspladsen med min trailer. Min trailer er en stor boogietrailer.

  • Sortering og bortkørsel af byggematerialer
  • Sortering og bortkørsel ved tømning af dødsbo
  • Bortkørsel af haveaffald og større grene ifm. havearbejde

Aflevering af affald på genbrugspladserne

Som erhvervsdrivende betaler jeg for at aflevere affald og genbrugsprodukter på genbrugspladsen. Det er forskelligt fra kommune til kommune, hvordan der afregnes. I Kerteminde kommune og Odense kommune afregnes per aflevering. Dvs. en stor trailer som min er en fordel. I Nyborg Kommune afregnes efter affaldstype og vægt. Her er der forskel i prisen på om det er haveaffald eller eksempelvis en udtjent vaskemaskine jeg afleverer. Gebyret for afleveringen viderefakturerer jeg til kunden. 

Ved hjælp til hækklipning er der også den mulighed at jeg bare klipper hækken, og du selv kører hækaffaldet på genbrugspladsen. Og på samme måde med andre opgaver der genererer affald.

Ring eller skriv gerne, hvis du har en opgave, du gerne vil have hjælp til.

Brug for bortkørsel af affald
Stor trailer med plads til meget affald af gangen
Gammelt skur til affald
Udtjent skur væltet og kørt bort
Oprydning og bortkørsel af affald
Sortering og bortkørsel

Haveaffald

Jeg kører gerne dit haveaffald på genbrugspladsen, hvor det bliver til kompost. Der er også den mulighed at du beholder det i din have, hvis du har plads. Det kan eksempelvis både komposteres eller større grene kan laves til en kvasbunke. En kvasbunke er et fantastisk skjulested for havens dyr, pader og insekter. Det er godt for biodiversiteten. Her ses den kvasbunke jeg har lavet bagerst i min egen have. Jeg fylder jævnligt nye grene ovenpå. Det kan være nødvendigt at presse den lidt sammen engang i mellem ved at gå rundt på den.

Se evt. link her til Naturstyrelsen herom.

Haveaffald lavet til kvasbunke