Anlæg af have

Anlæg af have i kerteminde

Anlæg af have eller nyanlæg i haven

Har du ideer og planer med din have kan jeg hjælpe dig med at føre dem ud i livet. Det kan være anlæg af have til det nybyggede hus eller det kan være en ældre have, der trænger til en fornyelse.

Jeg kan hjælpe med at rydde hele eller dele af haven. Og jeg kan hjælpe med at anlægge nye bede og græsplæne i haven. Er der behov for plantning af ny hæk kan jeg også stå for det. Hæk eller stakitter kan være gode som rumdelere i haven.

Nye planter eller genbrug

Det er oftest muligt at genbruge mange af de eksisterende planter og alligevel opnå en følelse af en ny have. Der kan være planter i haven som man har et særligt forhold til eller sjældne planter, man har passet på og nydt i mange år. De planter vil det give god mening at integrere i haven på ny.

Er der behov for nye planter kan jeg være behjælpelig med indkøb heraf, og du er også velkommen til at købe planterne selv.

Nyplantning af hæk, buske og træer hjælper jeg også gerne med. Flytning af hække, buske og mindre træer kan også lade sig gøre. Størrelsen og arten spiller dog ind.

Tænker du en ny terrasse kunne være en del af dit haverum, kan jeg også hjælpe med det.

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde

Plantning af ny ligusterhæk
Gammel hæk fjernet og ny ligusterhæk plantes
Anlæg af have i bede
Nyanlæg af bede i gårdhave
Nyt drivhus i haven
Opsætning af nyt drivhus
Anlæg af have med højbede
Nye højbede i gammel have
Anlæg af have forhave med granitskærver
Forhave med granitskærver på ukudtsdug
Anlæg af have beplantning Potentilla
Plantning af Potentil på skråning

Hvis du interesserer dig for biodiversitet og ønsker et rigere dyreliv i din have, kan du med fordel læse denne artikel fra Haveselskabet.

Har du bare lyst til lidt inspiration til drømmene om anlæg af have, kan du tjekke denne side ud med ideer, også fra Haveselskabet.